Met een maatkast creëer je een unieke en op maat gemaakte oplossing voor je opbergbehoefte, die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je huis. Met ons unieke systeem ontwerp je een kast in 1, 2, 3 en zet je ze makkelijk zelf in elkaar.

Niet overtuigd? Kom het met eigen ogen bekijken.

Hal 6, stand 6151

Daar vind je onze ilovemaatkasten stand met een team van interieurbouws en natuurlijk kasten op maat. Uit de talloze mogelijkheden en combinaties die je via onze online toepassing kan maken hebben wij een paar voorbeelden opgesteld die al je zintuigen zullen prikkelen. Een hoge, schuine, ingebouwde of rechte kast? Of toch liever een lage? Lades, een broekenhouder of een handige kledij-lift? Misschien ben je wel op zoek naar een dressing in U-opstelling? Ontdek deze en nog zoveel meer mogelijkheden op onze stand.

Simpel samenstellen

Onze experten tonen je graag onze kasten-op-maat toepassing. De site is zo gebruiksvriendelijk dat je achteraf zonder bijkomende hulp thuis je eigen kast op maat kan samenstellen en bestellen.

AR-wadde?

AR of voluit Augmented Reality laat het toe om je samengestelde kast virtueel in je eigen ruimte te plaatsen. Deze interessante en leuke toevoeging zit standaard in onze toepassing. Tijdens Batibouw kan je genieten van korte workshops waar we o.a. een demo van een kast in AR zullen tonen.

Win een maatkast!

Wil je kans maken op een maatkast van 1500€? Doe zeker mee met onze batibouwactie en win deze waardebon die ja kan gebruiken bij het bestellen van je eigen kast.

Batibouw loopt van 14 tot 19 maart op de Heizel in Brussel.

Heel graag tot binnenkort!