Benut elke hoek van je zolderkamer met een schuine kast

We weten allemaal dat het inrichten van een zolderkamer onder een schuin dak wel eens wat hoofdbrekens kan opleveren. De ruimte onder de Velux ramen blijft vaak onbenut, omdat het simpelweg lastig is om hier een passende bestemming voor te vinden. Maar wat als we je vertellen dat we dé perfecte oplossing voor je hebben? Maak kennis met onze fantastische lage kasten die volledig aanpasbaar zijn aan de unieke hoeken van jouw zolderkamer!

Stel je voor: geen verspilde ruimte meer, maar een stijlvolle en functionele oplossing die jouw zolderslaapkamer een volledig nieuwe dimensie geeft. En het mooiste van alles? Je kan deze kast helemaal zelf samenstellen, tot in de kleinste details, in onze configurator! Dat is exact wat onze klant Audrey heeft gedaan.

 

Creëer Jouw Droomkast in Slechts Drie Minuten!

Yep, in slechts drie minuten! Onze gebruiksvriendelijke configurator gidst je met gemak door het hele proces. Kies je materialen, bepaal de afwerking en selecteer de handgrepen die het beste bij jouw stijl passen. Het is kinderspel!

 

Een Wereld van Mogelijkheden Aan Jouw Voeten

Wil je een moderne look met strakke lijnen of verkies je een meer klassieke uitstraling? Geen probleem! Met onze ruime keuze aan materialen en afwerkingen kun je jouw kast volledig afstemmen op de rest van je interieur. In deze realisatie koos Audrey voor strak Wit Dekkend Zandparel, afgewerkt met onzichtbare push-to-open slotjes.

 

Kwaliteit en Functionaliteit Hand in Hand

Onze schuine kasten zijn niet alleen mooi, maar ook bijzonder functioneel. Ze benutten elke centimeter van de ruimte optimaal, zodat jij meer plaats hebt voor opslag, zonder in te boeten op stijl en elegantie. Om deze kast te ontwerpen kies je in onze configurator eerst Kast en dan Schuine Kast. In de eerste ontwerpstap kan je nu opteren voor Schuine achterwand.

 

Gemakkelijke Montage Zonder Zorgen

En weet je wat nog meer geweldig is? De montage is een fluitje van een cent! Wij zorgen ervoor dat jouw kast perfect past, zodat de installatie vlekkeloos verloopt. Twijfel je? Bekijk dan onze handleidingen of video how-to’s al eens.