Commode en Dressoir

In je living, slaapkamer of kinderkamer is extra opbergruimte vaak een absolute must. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing: een op maat gemaakte commode of dressoir.

Onze dressoirs, hangend of staand, passen naadloos in ieder interieur. Als kers op de taart kan je simpelweg alles volledig zelf ontwerpen.

Jouw ontwerp, jouw stijl, jouw commode

Bij I Love maatkasten geloven we in persoonlijk maatwerk. Daarom bieden we je de vrijheid om elk detail zelf te kiezen. Een specifieke kleur of liever een houtlook? Open of gesloten modules? Een hangende commode of eentje die mooi tussen 2 muren past? De mogelijkheden voor jouw buffetkast zijn eindeloos.

 

Maatwerk tot in de details

Of je nu droomt van een commode in fineerhout of toch liever kiest voor de melamine hout-look, bij ons is alles mogelijk. En als je wat kleur wil toevoegen aan je ruimte en de handgrepen perfect wil laten match, dan helpt onze handige configurator je bij het ontwerpen van jou op maat gemaakte dressoir.

 

Gemakkelijke Montage Zonder Zorgen

En wat is er nog fantastisch? Het in elkaar zetten is kinderspel! Wij garanderen dat jouw kast naadloos aansluit, wat een moeiteloze installatie mogelijk maakt. Heb je nog bedenkingen? Neem dan een kijkje in onze instructiehandleidingen of how-to-video’s.