Wij kiezen voor kwaliteit.
Ontdek alle onderdelen van onze maatkasten.

Binnenkant van een maatkast met schap en scharnier

Blum®, referentie in de topklasse.

 

Alle scharnieren en ladegeleiders van onze inbouwkasten zijn van het merk Blum. Standaard met BLUMOTION softclose demping voor het comfortabel sluiten van lades en deuren.

Daarnaast laten we de keuze om scharnieren in zilver of onyxzwart te kiezen. Zo passen ze perfect bij je decor!

Lades

 

Als je jarenlang gebruiksgemak wil en alleen de hoogste kwaliteit accepteert, hoef je niet verder te zoeken: al onze buitenlades zijn Legraboxen van het merk Blum met witte melamine als binnenmateriaal. Elke lade wordt kant-en-klaar op maat geleverd. Je dient er enkel nog het front op te monteren.

Kast voor inrichting wasplaats met een lade.

Binnenlades produceren we zelf omdat het mooier is deze in hetzelfde materiaal te maken als het binnenwerk van je kast. De constructie is uitermate stevig en ze zijn makkelijk in elkaar te zetten. Tip: check al eens stap 23 in onze handleiding.

Eenvoudige verbindingen met Clamex®

 

Met Clamex kozen we voor een systeem zonder lijm of schroeven, dat esthetische verbindingen onder alle hoeken mogelijk maakt. Het is eenvoudig om twee delen van een kast muurvast samen te voegen. Dit vergt slecht een kwartslag met het meegeleverde imbus-sleuteltje! Bovendien haal je een ilovemaatkasten meubel even makkelijk weer uit elkaar om het elders opnieuw te monteren.

Handgrepen

 

Voor onze handgrepen kan je kiezen uit onze collectie van de merken Häfele en Dauby. Het zit hem hier echt in de details: stijlvolle knoppen of elegante handgrepen die de essentie van je interieur belichamen. Meubelbeslag is niet zomaar een detail, het is een bepalende touch die de look en feel van je ruimte transformeert, of je nu een voorkeur hebt voor een landelijke charme of een moderne elegantie. Kies voor designs die niet alleen prachtig zijn, maar ook aangenaam en praktisch in gebruik, voor een dagelijkse ervaring van luxe en gemak

Greep 12 in verouderd ijzer zwart. Foto Dauby

Combineer Functie met Stijl

De keuze van meubelbeslag voor je kasten moet niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Functionaliteit betekent niet dat je inlevert op stijl. Ontdek een rijkdom aan stijlopties die zowel praktisch als charmant zijn

Maar hoe navigeer je door de overvloed aan keuzes? Onze tip: kies een consistente stijl of afwerking die je aanspreekt en pas die toe op verschillende elementen, van meubels tot ramen en deuren. Deze cohesie creëert een doordachte elegantie, een ‘wauw’-effect dat zeker een indruk zal achterlaten op je gasten. Ontdek al onze grepen hiernaast in detail.

Innovatieve opbergers

Kies voor het gemak van een kledinglift voor eenvoudige toegang tot uw kleding. Of ga voor het praktische broekenrek, uittrekbaar en voorzien van meerdere stangen om broeken netjes op te hangen. Maak uw kast compleet met de klassieke kledingbar, beschikbaar in elegant zwart of stijlvol zilver.