Wij kiezen voor kwaliteit
Ontdek alle onderdelen van onze maatkasten

Binnenkant van een maatkast met schap en scharnier

Blum®, referentie in de topklasse

Ontdek de superieure kwaliteit van onze inbouwkasten, uitgerust met Blum scharnieren en ladegeleiders. Ervaar het gemak van de BLUMOTION softclose demping, dat zorgt voor een zacht en comfortabel sluiten van lades en deuren. Kies tussen zilveren of onyxzwarte scharnieren, afgestemd op jouw persoonlijke stijl en decor!

Lades

Om langdurig gebruiksgemak en ongeëvenaarde kwaliteit te garanderen kozen wij voor de Legrabox van Blum voor al onze buitenlades. Nog een voordeel? Simpelweg het front monteren en de lade is klaar voor gebruik!

Binnenlades, dat zijn de laden die achter een deur zitten, produceren we zelf. Zo kunnen we ze vervaardigen in hetzelfde decor als je kast, om naadloos aan te sluiten bij de binnenkant. Deze schuiven blinken uit in stevigheid en eenvoudige montage. Bekijk voor tips stap 23 in onze handleiding en kijk hoe makkelijk dit is!

Kast voor inrichting wasplaats met een lade.

Eenvoudige verbindingen met Clamex®

Met Clamex kozen we voor een systeem zonder lijm of schroeven, dat esthetische verbindingen onder alle hoeken mogelijk maakt. Het is eenvoudig om twee delen van een kast muurvast samen te voegen, het vergt slecht een kwartslag met het meegeleverde imbus-sleuteltje! Bovendien haal je een ilovemaatkasten meubel even makkelijk weer uit elkaar om het elders opnieuw te monteren.

Handgrepen

Stijlvolle knoppen of elegante handgrepen die de essentie van je interieur belichamen; een handgreep is niet zomaar een detail, het is een bepalende touch die de look en feel van je ruimte transformeert, of je nu een voorkeur hebt voor een landelijke charme of een moderne elegantie. Kies voor designs die niet alleen prachtig zijn, maar ook aangenaam en praktisch in gebruik, voor een dagelijkse ervaring van luxe en gemak

Greep 12 in verouderd ijzer zwart. Foto Dauby

Ontdek al onze grepen hiernaast in detail. Onze tip: kies een consistente stijl of afwerking die je aanspreekt en pas die toe op verschillende elementen, van meubels tot ramen en deuren. Deze cohesie creëert een doordachte elegantie, een ‘wauw’-effect dat zeker een indruk zal achterlaten op je gasten.

kledinglift in een maatkast

Innovatieve opbergers

Kies voor het gemak van een kledinglift voor eenvoudige toegang tot uw kleding. Of ga voor het praktische broekenrek, uittrekbaar en voorzien van meerdere stangen om broeken netjes op te hangen. Maak uw kast compleet met de klassieke kledingbar, beschikbaar in elegant zwart of stijlvol zilver.