Heb jij ook een hart van hout?

Bij I Love Maatkasten zijn we trots op onze wortels. Ons bedrijf is gegroeid uit het gerenommeerde Martens Hout, een naam die al meer dan honderd jaar synoniem is met kwaliteit en vakmanschap in Antwerpen. Vanaf het begin hebben we ons volledig gewijd aan hout, in al zijn vormen en toepassingen. En vandaag zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de interieurwereld, met ons team van specialisten dat vakbedrijven in de interieur- en keukenbranche bedient.

De volgende stap

Maar daar stopt het niet voor ons. We willen nu ook jouw interieur verrijken met onze hoogwaardige materialen en onze expertise in maatwerk. En we maken het je graag gemakkelijk, door jouw maatkast via eenvoudige zelfbouw te realiseren.

Zelf monteren

Wacht, zelfbouw? Ja, dat lees je goed! Onze maandenlange research heeft geleid tot de ontwikkeling van het meest eenvoudige systeem om jouw kast in elkaar te zetten, met minimale gereedschappen. En maak je geen zorgen, als je een gemiddelde klusser bent, lukt het je zeker. Bovendien hebben we altijd een team van experts klaarstaan om je te helpen als je vragen hebt.

Dus waar wacht je nog op? Probeer vandaag nog onze handige configurator om je eigen maatkast samen te stellen. En wie weet, misschien heb jij binnenkort ook een hart van hout.

Het maatkastenteam

Stef, Kevin, Niels, Joris en Wendy

PS. Ons verhaal nog eens op een andere manier horen? Beluister hier onze radiospot.