Sommige klanten ontwerpen hun maatkast graag zelf, maar laten ze liever in elkaar zetten door een ervaren professional. Ook hebben we klanten die gewoon alles van a tot z liever uitbesteden aan een specialist.

Dat is waar jij als vakman in beeld komt. We gaan graag partnerschappen aan met de beste schrijnwerkers. Klanten van ons, van wie we weten dat ze altijd kwaliteit leveren.

Een samenwerking kan op twee manieren.

 

Word plaatser

We hanteren een lijst van schrijnwerkers die we vervolgens in contact brengen met onze klanten wanneer zij om een plaatser vragen. Deze klanten hebben hun kast al zelf ontworpen en besteld.

Ben jij zo iemand? Dan kan onze nieuwe ilovemaatkasten-site extra werk voor jou genereren. Je bepaalt zelf in samenspraak met de klant hoe je te werk gaat en tegen welk tarief.

 

Gebruik onze site als tool

Jij gebruikt onze configurator zelf om veel sneller dan normaal tot een ontwerp te komen voor jouw klant. Jij plaatst dus de bestelling op onze site. Je bespaart heel wat werk rond het tekenen van ontwerpen, mailverkeer met onze medewerkers, zaaglijsten invullen, enz. De toepassing doet dit helemaal automatisch. Wij factureren jou en jij factureert de klant.

Als je op deze manier wil werken maken we een account als schrijnwerker voor je aan met een vaste korting op alle kasten die je bestelt via ilovemaatkasten.be.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer info? Contacteer ons nog vandaag!