Vraag zeker stalen aan voor je bestelt.
Het is gratis en zo zie je de materialen in het echt.

Je kan tot drie stalen gratis aanvragen voor jouw kast op maat. Selecteer daarvoor de decors onderaan, je ziet alvast een render van de gekozen kleur op onze voorbeeldkast.

Altamira Walnut Donker - render

Melamine

Altamira Walnut Donker
Antracietzwart
Artisan Eik
Avocado
Berg Essen
Chalet Eik
Cuvo
Donker Eik
Fjord
Kiezelgrijs
Leisteengrijs
Lindberg Eik
Madison Walnut
Marone
Metaalzwart
Noce Milano
Platinagrijs
Portland Essen Zwart
Powder
Vulkaanzwart Natuurlijk Hout
Vulkaanzwart Zandparel
Willow Wit
Wit Dekkend Zandparel
Wit Dekkend Zijdemat
Zeepijnboom
Zilvergrijs

Fineer

Bondi Oak
Burley Oak
Cinnamon Triba
Desert Oak
Frozen Walnut
Granite Walnut
Ivory Infinite Oak
Ivory Oak
Manhattan Oak
Milk Oak
Natural Oak
Pure Walnut
Sahara Oak
Smoked Eucalyptus
Smoked Walnut
Stardust Walnut
Terra Sapele

MDF

MDF met grondlak
Stalen aanvragen

Melamine decors

Melamine kastpanelen bestaan uit een spaanderkern die wordt afgewerkt met een afwerkingslaag. Deze afwerkingslaag bepaalt het uitzicht. Melamine is een dun laagje papier met een decortekening en een kunstharstlaag. Deze kunstharslaag maakt dat de panelen krasvast, kleurvast en gemakkelijk te onderhouden zijn. Melamine wordt meestal gebruikt voor de binnenkant van een maatkast of dressingkast.

Laminaat

De basisplaat bij laminaat is dezelfde als die van een melamineplaat. Laminaat of HPL – High Pressure Laminated –  bestaat uit een aantal lagen die op elkaar zijn gelijmd zijn onder druk. De bovenste laag is een slijtvaste laag van kunststof (ook wel korund genoemd). Daaronder zit de decorlaag waar bedrukt papier in zit. De decorlaag geeft de laminaat zijn unieke uiterlijk. Door de meerlaagse opbouw is Laminaat dikker, steviger en krasbestendiger dan Melamine. Laminaat wordt toegepast voor deuren en topbladen van maatkasten met intensief gebruik.

Fineer

Fineer kastpanelen bestaan uit een kern van mdf die wordt afgewerkt met een afwerkingslaag. Deze afwerkingslaag bepaald het uitzicht. Fineer is een dungesneden laag hout met een dikte van 0,6 millimeter. Fineer behoudt de natuurlijke uitstraling en unieke kenmerken van echt hout, met authentieke kleur- en patroonverschillen.

Goed om te weten, wij gebruiken steeds fineerplaten die reeds behandeld werden met een vernislaag.

MDF

Mdf is een soort plaatmateriaal waarbij hele kleine houtvezels verlijmd en samengeperst worden tot een plaat (een mdf plaat). Mdf platen zijn stevig en bieden de flexibiliteit dat deze overschilderbaar zijn.